Bluzy szkolne- projekt uczniów

2024-06-11 0 Comments

Szanowni Państwo, Drodzy Uczniowie, Absolwenci i Sympatycy Liceum,

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z projektem bluz naszych uczniów z klasy 3D (rok szkolny 2023/2024). Bluzy (w trzech kolorach) będzie można już wkrótce zamawiać u dystrybutorów- naszych uczniów, którzy stawiają pierwsze kroki w kierunku prowadzenia własnej działalności.

Pawle, Franku- trzymamy kciuki za ten i kolejne Wasze pomysły!

INFORMACJE DOT.ZAMÓWIEŃ– Franciszek Draganek, Paweł Pytlakowski

Drodzy uczniowie, nowe bluzy szkolne są już dostępne w sprzedaży! Projektując je, słuchaliśmy się waszych potrzeb i użyliśmy waszych sugestii, aby uszyć dla was najwłaściwszą bluzę, jaką tylko się dało. Dostępne będą 3 kolory: beżowy granatowy oraz bordowy. Bluzy szyte są w Polsce w szwalni z 30-letnim doświadczeniem. Materiał bluzy to 100%-bawełna oraz ściągacz wykonany z elastanu, wszystko w gramaturze 340g/m2. Do wyboru są cztery rozmiary: S, M, L oraz XL. Koszt bluzy to 150 zł, płatność przyjmujemy gotówką, blikiem oraz przelewem. Czas dostarczenia zamówienia to około tydzień. Model na zdjęciu ma 193 cm, a modelka 176, oboje mają na sobie rozmiar L. Zamówienia proszę wysyłać na adres mailowy; bluzymickiewicz@gmail.com i uwzględnić w nim:
1. Imię i nazwisko
2. Klasa