Szkolimy się dla Was!

2024-03-02 0 Comments

28 marca w ramach międzynarodowego programu OPEN odbyła się ceremonia OPEN Winter 2024 Graduation Ceremony dla uczestników, którzy pomyślnie ukończyli TRZYMIESIĘCZNY globalny kurs online.Aby uzyskać rekomendację z Ambasady USA na szkolenie, nominowany nauczyciel musiał najpierw ukończyć miesięczny kurs przygotowawczy.

Greetings from the Online Professional English Network (OPEN). OPEN is sponsored by the U.S. Department of State, with funding provided by the U.S. government and administered by FHI 360. You have been nominated by the U.S. Embassy to participate in an OPEN professional development course as a Primary Nominee during the Winter 2024 term.

Szkolenie umożliwiało branie udziału w dyskusjach z uczestnikami z całego świata, dzielenie się materiałami edukacyjnymi oraz uzyskanie opinii na temat pracy nauczyciela tzn. przygotowanych materiałów. Było to cenne doświadczenie, które pozwoli na jeszcze lepsze przygotowanie młodzieży Liceum do studiów i do przyszłej pracy w wymarzonym zawodzie.

link do video z ceremonii: